Privacyverklaring
Marion Nagel Verteltraining

Marion Nagel Verteltraining vindt het belangrijk dat jouw persoons- en bedrijfsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring wil ik graag op transparante en heldere wijze uitleggen hoe ik zorgvuldig omga met jouw gegevens. Uiteraard houd ik mij aan de wet “Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Vragen over deze privacyverklaring? Neem gerust contact met mij op!

 

Marion Nagel Verteltraining

Veeteeltstraat 71B

1097 WP Amsterdam

Telefoon: 06 46497042

E-mail: info@marionnagel.nl

 

Doel van verwerking van je persoons-en/of bedrijfsgegevens?

Persoons- en bedrijfsgegevens worden verwerkt om een overeenkomst/opdracht te kunnen uitvoeren en je een factuur en/of nieuwsbrief te kunnen mailen. Ik zal alleen persoons- en/of bedrijfsgegevens verwerken die ik hiervoor nodig heb.

 

Welke persoons- en/of bedrijfsgegevens verwerk ik?

  • Bedrijfsnaam
  • Voor- en achternaam contactpersonen
  • Adres organisatie
  • E-mailadres contactpersonen
  • Telefoonnummer contactpersonen

 

Wie verwerken je gegevens?

Je gegevens worden verwerkt door Marion Nagel Verteltraining

 

Hoe lang sla ik gegevens op?

Ontvang je mijn nieuwsbrief? Dan worden de gegevens hiervoor bewaard tot je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en je uitschrijft. Je gegevens worden dan definitief verwijderd.

 

Hoe kun je gegevens inzien of wijzigen?

Stuur mij een e-mail en ik zal inzage geven in de administratie van je persoons- en/of bedrijfsgegevens. Je kunt via e-mail ook wijzigingen van je gegevens doorsturen. Via de nieuwsbrief kun je direct jouw gegevens wijzigen en ook kun je je via de nieuwsbrief direct uitschrijven.

 

Waarom heb ik je persoons- en/of bedrijfsgegevens nodig?

Zonder deze gegevens kan ik geen opdracht uitvoeren, geen contact met je opnemen over de opdracht via telefoon of e-mail en geen factuur opmaken en sturen. Zonder e-mailadres kan ik geen nieuwsbrief versturen. Je hebt altijd het recht om je toestemming voor het gebruik van jouw persoonsgegevens door Marion Nagel Verteltraining weer in te trekken.

 

Terug naar contact